Friday, February 4, 2011

NEW DESIGN FLOWER BROOCH

SALAM.

Dear my customers,

The new design of flower brooches and ribbons come back. Kat sinih Ruhil nk clarify beberapa perkara since ramai customers yang keliru. Design's code for flower brooches kat old post yang ada kat blog nih adalah guidelines utk you guys pilih according your taste, tapi design always berubah. So, Ruhil boleh pilih brooches yang anda mahukan itu lebih kurang lah dengan yang anda nak.

TERBARU! Cute ribbon..

TERBARU! Flower brooch nih mcm plastik + getah..keras sedikit tapi mmg cantiklah

' Cantik kan kalau dipakai pada tudung..sangat simple, dan boleh match dengan apa jua warna pakaian anda juga..'


MACAM MANER DENGAN HARGENYEH???

Sangat murah....banyak penjimatannya... :)

Minimum order 20 Unit = RM 2/ each

*Jika pembelian melebihi 50 unit = RM1.80/each + FREE GIFT

**Jika pembelian 100 unit = Harga istimewa RM 1.70/each +FREE GIFT!

**Jika pembelian melebihi 200 unit = Harga istimewa RM 1.60/each +FREE Postage + FREE GIFT!

“Lagi banyak beli, Lagi banyak penjimatan yg anda dapat…..Sila hubungi saya!”




No comments:

Post a Comment